Аз пея

Мария Комарова 3
Аз пея руски песни,пея украински,
Обичам тази дейност,това не е лъжа.
Но българската песен повече я търся,
Нейна изпълнителка-е моята душа!


Пою на русском песни и на украинском,
От музыки любимой кружится голова.
Но песенка болгарская в моих навеки мыслях
Исполняет искренне ее моя душа!

2012 г.