Одещина рiдна

Мария Комарова 3
Одещина рідна,квітуча земля,
Чарують собою ліси і поля.
Зелені луги й соловейко у гаї,
Тебе,милий друже,завжди зустрічають.

На сміх та веселощі щедре це місто.
Завітати в Одесу ніколи не пізно.
Спитай,і намовить тебе одесит:
«Краще Одеси Вам не знайти!»

Край наш Одеський,південна пальміра,
Місто приморське,залите теплом…
Люди веселі,добрі і щирі
Зустрінуть тебе за святковим столом!

Співатимуть пісні: про море,про сонце,
Про берег і білий гарячий пісок.
Про любу Одесу,найкращу у світі,
Рай на землі,що створив для нас Бог!

2010 г.