Моята мечта-да посетя България

Мария Комарова 3
Мечтая да те посетя,
Мечтая ти да ме посрещнеш.
Със своите балкани,реки и цветя,
С усмивки искрени и сърца горещи.

Да вдъхна твоя аромат,
Да мина по пътека твоя,
Да стъпна на свещената земя
И да усетя,чет я е родна моя.

Да ме поканиш в своя дом,
Да видя планини безкрайни.
Обичам те,мой втори роден край,
Обичам те,България незнайна!

2011 г.