Хочу буть з Тобою

Анастасия Кэри
В темній ночі я зникаю...
Тебе ж я кличу за собою
Тебе повір, не відпускаю
Бо досі хочу буть з Тобою

Твої очі змушують усе згадати
Твої вуста мене п'янять...
Як важко все це пам'ятати
Від холоду мої руки тремтять

Ти ж мене ніколи не зігрієш
Я згадую це знов і знов...
Покохати мене не зумієш
Шкода...що не Твоя любов...