Нема чого чекати

Петр Коваль
А далі що? Немає більше далі.
Її згубив ти сам недбало й тупо.
Не стерти те, що час в свої скрижалі
Заніс. Над головою неба купол
Продовжує ще кольори міняти.
Все й досі є, нема чого чекати.