Дороги..

Наталия Радей
Зап'ятнані кров'ю похмурі дороги.
Небо шепоче, що сил більш нема.
У розпачі в сердце залазить тривога,
Лишаючи аркуш гнійного клейма.

Зап'ятнані кров'ю похмурі дороги.
З'їдає мене світло сірих ночей.
Мої капіляри, немов з остороги,
Набрякли шалено на фоні очей.

Зап'ятнані кров'ю похмурі дороги.
Цікавість веде нас у вирій біди.
Лишилися кволі, сумні монологи,
Що словом таврують болючі сліди.