Нехай Господь благословить

Валентина Коц
Нехай Господь благословить,
Життя найкраще подарує,
Рукою міцно укріпить,
Та долю милістю віншує.

За кожен день, що Бог дає
Подякуйте і посміхніться.
І з тим, що в Вашім серці є
Натхненно, щиро помоліться.

Яскравий сонця промінець
Теплом і світлом Вас зігріє.
Завжди є поряд Бог – Отець,
Скажіть Йому всі Ваші мрії.

А Він ніколи не залишить,
І Ваше серце миром втішить.