Помырае Украины и слава и воля

Алексей Харламов 2
Помирає України
І слава і воля,
Ми розбираємо руїни,
Та така в нас доля.

Ми цураємось Росії –
Нашого Брата,
Та навколішки присіли
Зад Обамі цілувати.

Ми премось до Європи,
Щоб бути там рабами.
Чорне в нас майбутнє,
Як зад у Обами.

Захід України,
Йде на схід війною,
Бо в нас не єдині –
Мова і герої.

Різне в нас минуле
І єдності немає.
Українська влада –
Своїх людей вбиває.

Олігархи усе ділять,
Маєтки будують,
Росте в людей зневіра,
Бо люди ті бідують.

Ми живемо в руїнах,
Та така у нас доля
Помирає Україна,
Її слава й воля.
(16.06.14)