Мам

Лика Лопуга
Хочу зараз заглянути в твої очі,
Й сказати, як сильно тебе люблю.
Як ти мені снишся щоночі,
Як я Бога за тебе молю.

Хочу зараз обійняти тебе міцно,
Й розказати як жила весь цей час.
Погуляти стемнілим містом
Хай воно пам'ятає нас.

Хочу зараз пригорнутися до тебе
І шепнути: "Я тебе люблю"
Тільки знаю, що тобі цього не треба
Й дарма час я мріючи гублю.

Хай якою б не була ти, мамо,
Зараз хочеться, щоб поряд ти була
Бо тебе мені завжди не вистачало,
Хоч я сильною завжди була.

Ти на небі зараз, розумію...
Я так хочу подивитись зорепад,
Ти скажи хто головний там, я зумію
Його вмовити. Ти ж повернись назад.

Дивлюсь в небеса прозорі,
Там ти стаєш на небесний карниз
Набираєш в пригоршні зорі
І кидаєш вниз.