Випадковостей у життi...

Валентина Коц
Випадковостей у житті немає
І все, що відбувається у нас
Лише до Бога серце наближає,
Який від смерті наші душі спас.

Тримайтеся за Бога і моліться,
До Неба підіймайте погляд свій,
На Того, Хто підтримає – дивіться,
І прийде поміч із високих гір.