166 Собралися ченцы на раду...

Валентина Большакова 59
Зібралися ченці на раду,
Щоб звести наклепи на Ладу,
В цькуванні, в травлі  і гризні,
Кидались сворою вони

Присвоїти зароблене її:
- Ми працювали теж усі,
На протязі доби,
Такі  заморені усі!

А в неї аж зарплати дві!
Вона за місяць заробила у труді:
Працюючи із ранку до зорі,
На двух роботах, в вихідні…

Вона ж бо з нами, як і ми:
Закон на нашій стороні!
Її ті гроші - наші всі! -
Та й відібрали кошти ті.

В цій байці правда є така:

Ви не шукайте тут добра,
Бо людяності тут нема,
З ченцями діло мати,
Себе лиш ошукати.

Побачила лиш Лада та,
Які є люди: Вам добра!
Не розбагатіли ті ченці...
Пізнали ж байку цю усі!

15.06.2014 7:18:13