Боже мiй милий

Валентина Коц
Боже мій, Боже мій милий!
Лину душею до Тебе,
Скільки в душі маю сили
Хочу в блакитне я небо.

Важко і сумно тут жити,
І всі бажання мої
Тихо сльозинку зронити
В ніжні долоні Твої.

В очі святі подивитись,
В них стільки є співчуття.
Знаю, потрібно молитись,
Щоб було вічним життя.

Щоб зберегти ту надію,
Що Ти даруєш мені,
Слово святе Твоє діє,
В темній долині земній.

Всі пораховані сльози,
Бачиш Ти кожен мій день,
Як я живу тута досі,
Яких співаю пісень.

Не залишай мене, Боже,
І доведи до кінця,
Ти це Один тільки можеш
В небі, щоб мати вінця.

Ти захисти на дорозі,
Від усіх шквал збережи,
Поряд будь, як Ти був досі,
В істині вічній вдержи.

Хочу Тебе я побачить,
Хочу так будь там, де Ти.
Серце сумує і плаче,
Щоб швидше в небо дійти.