Вернуть мир

Наталья Некрылова
 


Дайте парню полюбить девчонку,
Дайте им в любви растить ребёнка,
Чтобы не бомбил дома вражина,
Надо мир вернуть на Украину.

        * * * * * * *

Дайте хлопцеві полюбити дівчину,
Дайте їм в любові кохать дитину,
Щоб в будинку не хазяйнував вражина,
Треба повернути світ на Україну.

           * * *
Война - удел безумных,
Мир - удел разумных.