Не уходи

Ирина Райслер 1
               
            
             не уходи
                тебе  твержу я
             не уходи
                тебя  браня
             не уходи
                тебя  гоню я
             не уходи
                тебя  храня
             не уходи
                тебя  целую
             не уходи
                тебя  любя
             не уходи
                тобой  тоскую
             не уходи
                тебя  скорбя
               

                1999 г.