Я пам ятаю сво крила

Натали Амар
Я пам'ятаю свої крила
З міцним, блискучім, темним пір'ям.
Я пам'ятаю як летіла -
Сміливо, майже божевільно!!!

Я дуже чітко пам'ятаю
Їх тихий шурхіт за спиною.
Чому тепер я не літаю?
І що то трапилось зі мною?

Уже давно, безкрила птаха,
Ходжу шляхами я земними...
А вдома повна віршів шафа
І три пір'їнки поміж ними...