Самотнiй час

Екатерина Хмелевская
Залиши мене десь пiсля трьох,
Залиши мене у чистий четвер.
Залиши, бiльш не зможемо вдвох
Мiцно тримати у минуле дверi.

Залиши мене без зайвих слiв.
Залиши, бо не маю я часу
Чекати на тебе, дивлячись на схiд.
Залиши.. я зломаюсь вiдразу.

Залиши мене, хоч би й нажаль,
Досить нам коло мрii блукати.
Тiльки благаю – мене не вважай
Тою, що можна без слiв подолати.

Залиши мене десь пiсля трьох,
Вже згiдна, не маю я жодних питаннь.
Бiльш не буде назавжди и вдвох.
Залиши мене. Заради iнших з’єднаннь.

Залиши, отримай собi крила,
Хай вони понесуть тебе у яскравi сни,
Де б пiднялась з колiн Україна.
Залиши мене, переможи у цiй вiйнi!