П1сня про Чорне море

Аркашес
   Музика В.Ярцева
Чорне море-ти казкове,
Чорне  море  колискове.
І  гойдають  твої  хвилі
Величезні  кораблі.
Є  багато  див  на  світі,
Що  легендами  повиті,
Але Кримське Чорне  море-
Диво  дивне  на  землі.

Чорне  море-ти  античне,
Чорне  море романтичне.
Пам"ятають  твої  хвилі
Одісея  і  Асоль.
І  сьогодні  ти  яскраве
І усміхнено-ласкаве.
І  для  мене Чорне  море-
Щастя сонячний  пароль.

Чорне  море-ти  безкрає,
В  Чорнім  морі  сонце  грає.
Диво  дивне  це  казкове
Напридумали  боги.
І  в  яких  краях  не буду,
Чорне  море  не  забуду.
Не  забуду  твої  хвилі,
Кримські чудо-береги!
 
       23.09.2002.