15. 54 Як як?

Василий Марценюк
Вiльний переказ з бiлоруської/
    (Автор не вiдомий)

Закляк свояк,
Тамує переляк:
-Там наче он як як...
-Як, як?!...
-Як як?...Нiяк!...
Як - як як.

По-русски это выглядит примерно так:

Оцепенел свояк,
Сжав страх в кулак:
-Вон вроде там как як...
-КАк, як?!...
-КАк як?...Никак!..
Як - как як.