Кольоровий сон

Виолетта Гнедаш
В думках про майбутнє весь час:
І дуже тривожно мені.
Побачити хочу хоч раз
Його в кольоровому сні.

Майбутнього часу події
Мені до кінця не розкриті.
Зникали з моєї ви мрії,
Вертались цієї ж ви миті.

Я хочу реальності миті
Для мрії залишить ясної,
Щоб зла небезпека і сіті
Людей обійшли стороною.