А я в блакитне небо все дивлюсь

Валентина Коц
А я в блакитне небо все дивлюсь,
Де вільні птахи в просторі літають,
І я в молитві вгору піднімусь
Тоді всі негаразди позникають.
Нап'юсь води з Ісусових джерел,

Щоб мати силу далі на дорогу
Піднятись, полетіти, як орел
І в цім польоті стать потрібной Богу.
Як хочеш й ти такий політ звершити –
Зумій себе Ісусу посвятити.