Мастако ды музыка я люблю

Евгений Пешко
Мастакоў ды музыкаў я люблю
А паэтаў-прайдзісветаў ледзь цярплю!
Лепш бы справай заняліся, хоць якой,
Чым пісалі брэдавершы на густ свой

Вось знайшлі, яны, якісь ў гэтым мёд
Строчаць іх, як той армейскі кулямёт,
Енчаць, плачуць, паміраюць
І ўсё, аб тым і гэтым свеце знаюць

Ну якія ж малайцы!
Па ўсіх пытаннях лепшыя спецы…