За жарт вважайте

Петр Коваль
Звичайна хмарність, що в ній поетичне є?
Жовтіють кілька вікон. Ніч до чорноти
Згустила зелень. Вітер в ній снує
І бавиться на грані тиші. Вона і ти
Обидві дорогі для мене,
А сам я не потрібен вам обом.

Кому і нащо почуття шалені,
Які не вгамувати навіть сном?
"Сей всплеск ненужных откровений"
Заради рими? Ні, все надто зриме.
За жарт вважайте. "Выясним потом".