Украинский стих

Валентина Коц
У сяйві місяця сьогодні
На свою долю озернись,
Незвідані шляхи Господні –
Ти за майбутнє помолись.

Подякуй, що Зоря Різдвяна
З'явилася в твоїм житті,
Надія перша і остання
І захисниця на путі.

Подякуй, що ти не самотня
У цілім світі рідні є,
Вони, як ти, також Господні –
Усім спасіння Бог дає.

Коли щасливі дні тримаєш
В своїх долонях назавжди,
То щастя це запам'ятаєш
І будеш в істині ходить.