Рiдна Земля!

Тарас Басюк
Україно моя рідна земле
Ти моя назавжди Батьківщина
Можеш сміло надію плекати
На тобі завжди вірного сина

І нехай вороги нас діймають
Хай сміються відкрито в лице
Вони ще не такого пізнають
Їм ніхто не підставить плече

Бо ми є непокорена сила
Не зламати наш стрій віковий
Ми візьмемо ще в руки "вудила"
І покажем що дух наш ЖИВИЙ...!