Ти зорею свiти!

Владимир Солошенко
Щоб пройти всі мости,
Що з'явились між нами.
Ти зорею світи!
Що ясна, між зірками.

Ніжним вітром лети,
Остуди мою душу!
Щоб любов зберегти,
Клятву я не порушу.

Я вдягну твій вінок,
Затягну пісню лунко.
Серед тисяч зірок,
Ми одне в поцілунку.