Кульбабка. загадки-скоромовки

Юрий Сафроненко
Пухнасті кульбабки люблю дарувать.
Дитячі розваги - зачіски здувать.
У зелений сарафанчик
Нарядився (одуванчик).

Пухнасте сонечко в руках, як прапорець тримаю.
Сніжикок легких, як комах, з кульбабки наздуваю.
У вирій за вітром нехай полетять
Пухнастими мріями в сни до малят.

=GoldKing= 01.06.2014