***

Евгений Пешко
Хтосьці ў дваццаць з усім
Жанаты, багаты, зубаты!
Хтосьці і ў сорак з нічым
П'яны, не брыты, гарбаты!

Лёс у нас з вамі такі
Ніхто нам не піша на тварах,
Што аднаму ён цяжкі,
Ну а другому ён ладны

Разам, у нас будзе мільён
А па адзінкам...
Яму будзе тры, табе палавіну
Гэта наш воўчы закон
Там будзе шчасце,
з кім будзе сіла.