Недовiдчуваю тебе

Наталка Бойченко
Недовідчуваю тебе,
щоразу гублячи.
Розчарування скроні шкребе
і сушить губи.
Забула торкнути
край твоєї сорочки.
Душа навпроти –
туго заплутані клубочки.
Спитати забула,
як там живеться –
у твоїм аулі,
чи не вітрить у серці?
Забула зігріти
долоні криком.
Твої орбіти
лишаються для мене дикими.