В йна

Сербиновская Илона
І гинуть люди,
І йдуть Герої...
Мужні солдати
Ідуть до бою.

Ідуть по краю,
Гинуть невинні.
Гинуть солдати,
Жінки і діти...

Тут ріки крові,
Кругом розруха.
Благав хто поміч,
То всим наука!

Війна - це бізнес,
Так роблять гроші.
Тут гинуть всі,
Погані й хороші.

І матері плачуть,
І л`ють гіркі сльози.
Політики - суки,
В омані народи!

Воюють народи,
Бо ними грають.
Грають не в шахи,
А грають життями!

І вводять в оману
Людей все далі,
Зростає ненависть
Поміж братами.

Війна - це бізнес,
Так роблять гроші.
І гинуть усі,
Погані й хороші!