Лiто - лiтечко

Михаил Онищенко
       Літо - літечко.

Тепле  літечко  настало,
і  йому  радієм  ми,
тепле  літечко  настало,
після  довгої  зими.

Літо  -  літечко,  в  лузі  квіточка,
в  полі  гарнії  жита,
літо  -  літечко,  як  та  квіточка,
молоді  наші  літа.

Літо,  літА  накувала,
всім  зозуля  у  гаю,
і  щасливу  долю  дала,
нам  у  рідному  краю.

Літо,  літо  -  липа  квітне,
гріє  сонце  золоте,
літо,  літо,  нам  привітне,
бо  веселе  й  молоде.


Приспів:

Літо  -  літечко  медове,
І  духмяне,  запашне,
Літо  -  літечко  чудове,
Бо  навкруг  усе  росте.

        21.05.14.