Як ти гарну, не бачив нiколи нiде

Osur
Як ти гарну,
Не бачив ніколи ніде,
В світі місця немa
Краще рідної хати.
Україна моя,
Я кохаю тебе,
Взагалі неможливо тебе не кохати.



Из цикла "LIGA PATRIOT"