***

Наталка Бойченко
Мої будні під сонцем плавляться
і пахнуть липою руки.
В цей сезон вуличних танців
у пріоритеті вільні звуки.
Будемо танцювати, не шкодуючи ніг і кедів,
під небом і зливою,
і хай тонкої майстерності ніхто не вгледів,
головне, що тут божевільно пахне липою.
Зимою буде чай
кольору літньої спеки,
а поки дерева, чайки,
і море – примарна Мекка.
Малу невиразну квітку
між сторінками сховаю
старої книги. На згадку,
на зиму
для чаю.