Любили, не знали, кохали...

Прыйма Юрий
Тоді ще ми так неймовірно любили,
Натхненні душі вірили в завтра...
Кохаючи серця свої обоє розбили,
І вилізла вся прихована "правда"...

Так спрагло на зустріч чекали,
Руками думки свої перебирали...
Щастя, неправди тієї не знали,
Так ніжно, ми просто кохали...

27.05.2014