Коханiй

Анатолий Павленко
Самотність,
Як  іржа  залізо,
Мій  спокій  без  жалю  руйнує.
А  радість,
Що,  здавалось,  близько –
Десь  не  угледів, 
Обминув  я.

Щоб  полинем 
Сум  у  дорозі
Не  проростав 
В  душі  і  віршах,
Раз  вже  приїхати  невзмозі –
Приходь  хоч  уві  сни  частіше.