Рубится капуста

Иван Басист Андреев 2
Рубится капуста
Крошится салат
Ствол зевает грустно
Парочка гранат
Грязная работа
Чистая душа
Скука да зевота
Рвота алкаша
Сопли на крапиве
Кости на углях
Муха тонет в пиве
Сука лижет пах…