Купель лета. укр

Ирина Бондарь Левобережная
     Купіль літа.
   
   Знайомтеся - нереально фантастичні картини
   японського художника Кагайя...

У купіль літа затоплю я сум…
Де водИ вигравають блискіткАми.
Торкнеться тіла несказаний струм,
Розкриється блаженство пелюстками…

І змиє все – і радість, і печаль.
Вода і я. І ще безмежність неба.
Гойдаюсь у стихії на плечах,
Як білі лотоси на гнУчких стеблах…

Ніщо мені – знервовані світи.
Тут спокій всесвіту мене колише…
Так хочеться лататтям прорости
У цю безмежну, первозданну тишу…