В зелёной стране. укр

Ирина Бондарь Левобережная
В зеленій країні травИ
Так рідко видніє небо…
Малесенькій мурашві
Під ноги дивитись треба…

Пісок, камінець. Лови!!!
Ось крихта хлібцЯ! Лелітка!
Та прагне чогось увись,
Де сонце цвіте, як квітка.