Давай разом

Павел Корытник
Давай разом
 Помолимось зорям,
 Давай разом
 Помолимось рікам,
 Давай разом
 Помолимось морю
 І ввійдемо разом
 У човен покою.
 Давай разом
 Помолимось житу,
 Давай разом
 Помолимось горам,
 Давай разом
 Помолимось літу,
 І станемо жити
 У мирі з Богом.
 Давай разом
 Змалюємо сонце,
 Давай разом
 Змалюємо поле.
 Давай разом
 Зустрінемо завтра,
 Де буде спокій
 І царство любові.
 
 ***