Наболiле

Анатолий Павленко
В  Україні  більш  ніде
Ви  не  знайдете  людей:

У  Верховній  Раді – тушки,
А  на  вулицях – тітушки;

Бендерлоги,  федерали,
І  фашистів  ще  немало.

Ну  а  решта - звісно,  бидло…
Братці,  жити  ж  так - огидно!

Хто – в  Європу,  хто – в Росію…
Кожен  сам  собі -  месія.

Чи  то  мозок  став  іржавий?
Ні,  щоб  жить  в  своїй  державі,

Сповила  де  вперше  мати,
Щоби  власну  гідність  мати.