Покликання

Валентина Коц
Покликання, яке воно для нас?
Чи ми відповідаєм його цілям?
Я думала отак уже не раз
Де можу буть потрібной в Божім ділі.

Якщо вже братись – братись за своє,
Стояти там – де ставить Сам Спаситель,
Тоді й наснаги, сили Він дає,
Веде вперед наш Бог і Визволитель.

Комусь є праця – посадить, скопати,
А хтось на сцені проповідь звіщає.
Вирішує Ісус кому що дати,
І хто що понесе Він визначає.

Куди Бог кличе – краще місце там,
Самі собі такого не знайдемо.
Значні благословення в цьому нам,
Із рук Господніх рясно їх беремо.

Покликання – воно є визначне,
Ми не свої – Творця і Бога діти.
Віддать себе Йому – це головне,
І як Ісус у цьому світі жити.