Йифиз вирел

Ибрагимов Магамед
Ноктюрн
             
Виреллай чун. Вахтни йифен бере тир.
Ви вилери - ухшар къвезвай гъетерин! -
Нур къурзавай ашкъидал чи рикIерин.

Виреллай чун. Вахтни йифен бере тир.
Гужлу хьана бирдан гьевес гьиссерин,
Хъванай миже за ви таза цуькверин...

Виреллай чун. Вахтни йифен бере тир.
"Агь" акъатна, лагьанай на: - "Давамра,
Йиф яргъи я, на ви буржи тамамра!!!"

Виреллай чун. Вахтни йифен бере тир.
Пагь, а легьзе... Ам вуч хъсан легьзе тир:
Ви гьар са пIагь чи ашкъидин суьзме тир.