Зун бенд я вал кьадарсуз

Ибрагимов Магамед
Ярч галай триолет

Пагь, кIаниди, зун бенд я вал кьадарсуз:
Ви къаш-къамат, ви мез-луькIуьн хуш я заз.
Ви шикил за незва, незва пIагьар гуз.
Пагь, кIаниди, зун бенд я вал кьадарсуз.
"Захъ яр ава", - лагьайтIа на хабарсуз,
За гьарайдач: гила дуьнья буш я заз.
Пагь, кIаниди, зун бенд я вал кьадарсуз:
Ви къаш-къамат, ви мез-луькIуьн хуш я заз.
Агь, на гудай зегьерни кваз нуш я заз!

Ярч - триолетда ва маса жуьредин шиирра адет хьанвай кьадардилай алава 1-2 цIар (кода)