Багъ такур пер

Ибрагимов Магамед
Триолет

Агь, фитнейри чун къакъудна,
РикIе туна сагъ тежер хер.
Чакай чIуру чав акъудна.
Агь, фитнейри чун къакъудна,
Зун гъурбатдин цIув агудна.
Закай хьанва - багъ такур пер.
Агь, фитнейри чун къакъудна,
РикIе туна сагъ тежер хер.