РикIин гьарай

Ибрагимов Магамед
Заз гьайиф туш, хайи чилел
Душмандин гъил атайла,
Чанни гана
Душмандин гъил галудиз.

Заз гьайиф я, зи мулкара
Душмандин вил авайла,
Алакь тахьун
Душмандин вил акъудиз.