Виждандин мурад

Ибрагимов Магамед
Вучда ихьтин дуьньядикай инсанди
Даим пер ханвай?!
Нагагь фикир гайитIа на хъсандиз,
Ада фер ганва.
Фер гудачни - кьунва кьуд пад чсанди
Нагъвни шер хъванвай.
Эй лезги вах, вуч кIанда ви виждандиз
ПIирел гьер гъанвай?
- Садвал, шадвал тенг пайнавай Ватандиз
РикIел хер хьанвай.