Ми не дозволимо...

Еременко Губарева Ирина
Ми не дозволимо, щоб наша пісня вмерла.
Ми не дозволимо «братам» знущатись з нас.
Бо Україна – то Ай-Петрі та Говерла,
Бо Україна – то Луганськ,Львів і Донбас!

Ви захотіли поневолити країну,
Ви, хто фашистів гнав із рідної землі?
А ми вважали, що у радості ми рівні,
І в горі теж… - чужими стали взагалі.

Чи вам повчати, як нам жити в своїй хаті?
Ви забажали забагато – горе нам.
Не вистачить ні духу, а ні раті,
«Брати»- загарбники – ганьба і сором вам!!!!