Зраб тое, зраб гэта...

Евгений Пешко
Зрабі тое, зрабі гэта...
Гэта, тое - усё зрабі!
І туды схадзі, і з'ездзі
Усё паспей і ўсё змажы!

Станчы мне за два мільёны...
І падлогу падмяці
А я буду як царОўна
Уздыхаць аб сваім жыцці

А я буду каралеўнай...
Усіх спрытней вас на балі
Плакаць аб сваіх праблемах
Усё прасіць: "Дапамажы!"