Невже?

Петр Коваль
А свій режим життя під мене хтось налагодив?
У кожного своя до існування жадоба.
Мовчати б, та чомусь я не мовчу.
Ну от чому були б здебільше раді ви,
Мовчанню, чи що, все таки, пишу?
На зло всім сварам внутрішнім і зовнішнім
Пишу. Чи є потреба бути скромнішим?
Напевно є. А раптом моє слово
Комусь життя неждано збереже?
Так, так неждано, зовсім випадково.
Невже?