Майже лiрика

Петр Коваль
Травневими дощами вмите місто,
Будинки у зеленому намисті
Приємно споглядати не лише мені.
Та ні, не всім приємна ця барвистість,
Є ті, для кого радість у війні.
Воюють і калічать душі прийшлі.
Душевно хворі? ЗапродАлись сатані?
Нам це потрібно? Однозначно, НІ!