***

Сербиновская Илона
Не пішли один від одного
І не лишились поряд.
Ти скажи, чи бачиш ти
Крізь кілОметри мій погляд?

Я дивлюся в твої очі,
Бачиш ти  мої?
Якщо бачиш, усміхнися...
Усміхнись мені!

А чи чуєш ти мій голос
У своїй душі?
Що він каже вдень і вранці,
Ввечері, вночі?

Може чуєш моє «добре»
І моє «люблю»?
Прочитаю тобі «Хто ти?»
Бум-бум, у-тю-тю...

Обійму молитвою,
Залікую рани...
Закували мене злом,
Я зірву кайдани!